Siromašni također igraju… koga Dinamo može izvući u ždrijebu za LP?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trenera GNK Dinama Damira Krznara i neizvršnog predsjednika Mirka Barišića čekaju prva europska iskušenja bez dvojca na pariće, koji su bili ujedno i kormilo kluba. Ipak, unatoč mrčanim oblacima koji su se nadvili nad vodstvo kluba, ipak je teško za očekivati da biFola Esch iz Luxemburga mogao biti dostojan protivnik u drugom pretkolu. Lige prvaka. Možda je zato bolje da odmah skoknemo do petka. Zašto petka?

Pa eto, taman je u petak u 12:00 sati ždrijeb 3. pretkola u Nyonu.Tri kluba (Basel, Salzburg i Viktoria) imaju osiguran plasman u 3. pretkolo dok ostalih 17 plasman tek treba izboriti. UEFA još nije objavila kako će izgledati skupine prije ždrijeba. Praksa je da UEFA podijeli nositelje i ne nositelje u dvije skupine po 5 klubova.

Da bi Dinamo bio nositelj u 4. pretkolu potrebno je da 4 kluba s boljim koeficijentom ispadnu u 2. ili 3. pretkolu. Tablica prikazuje utakmice 2. pretkola u kojima nastupaju klubovi s boljim koeficijentom. Postoji, doduše mala, nada da bi moglo doći do ponekog iznenađenja.

Što se tiče “ostatka Europe”,od 3. pretkola u natjecanje kreću i predstavnici saveza putem ne prvaka. Dinamo ove klubove može sresti tek ukoliko izbori plasman u skupine LP.

Kalun


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email