Šimiću, Mariću i Bišćanu uskraćeno članstvo u Dinamu, više se ne gostuje u Splitu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na danas održanoj redovitoj sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj su bili i članovi Nadzornog odbora donesene su dvije odluke:

1. GNK Dinamo najoštrije osuđuje javne i medijske istupe četvorice bivših nogometaša našega kluba (Igora Bišćana, Silvija Marića, Darija Šimića i Tome Šokote) te temeljem Članka 12. Stav 2 (svojim osobnim ponašanjem doprinositi ugledu kluba, te ga popularizirati – op.a.) Statuta GNK Dinamo odbija zahtjev za članstvom Dariju Šimiću, Siviju Mariću i Igoru Bišćanu, dok Tomo Šokota nije niti podnio zahtjev.
ODLUKA:

2. Niti jedan član Uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora te ostalih tijela GNK Dinamo neće više pratiti utakmice kao gost Hajduka iz tzv. svečane lože sve dok se ta umjetno izazvana spirala mržnje i netolerancije ne prekine.

ODLUKA:

nogometplus.net


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email