Šime Vrsaljko pozitivan na koronavirus

Foto: Антон Зайцев - soccer.ru / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Atletico Madrid jučer potvrdio da su dva člana kluba koja su trebala biti dio delegacije za ogled četvrtfinala Lige prvaka protiv RB Leipziga, koji se 13. kolovoza igra u Lisabonu, pozitivna na koronavirus, Marca je otkrila da su u pitanju nogometaši Ángel Correa i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Nijedan od dvojice igrača neće putovati na završnicu Lige prvaka u Portugal koja će se odigrati prema planu, dok je ostatak igrača i članova stručnog stožera nove nalaze napravio jučer i svi su bili negativni. Testirani su i članovi obitelji Corree i Vrsaljka, a ni njihovi nalazi nisu potvrdili prisustvo koronavirusa.

Prva ekipa vratit će se treninzima već danas popodne. Ángel Correa je izoliran u svom domu bez pojave simptoma dok je Šime Vrsaljko ozlijeđen od ranije i također nema simptome bolesti te će i on ostati kod kuće u izolaciji. Zdravstvena služba smatra da je hrvatski reprezentativac bolest već prebolio prije prije nekoliko mjeseci.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter