Šibeniku pristupio Josip Kvesić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Šibenik je nakon Silvija Anočića koji je pristigao iz Cibalije doveo još jedno pojačanje na poziciji lijevog bočnog. Klubu je pristupio Josip Kvesić koji je posljednje dvije i pol sezone nosio dres Širokog Brijega.

29-godišnjaku će Narančasti biti treći klub u Hrvatskoj nakon što je prethodno nosio dres Varaždina i Hajduka. Bivši mladi reprezentativac susjedne države u karijeri je još igrao u slovačkoj Žilini, Željezničaru te Anatlyasporu i Karsiyaki. Najuspješniji razdoblje imao u sarajevskom klubu s kojim je dva puta bio prvak Bosne i Hercegovine, a jednom osvajač kupa. Titulu je osvojio i u Slovačkoj.

Momčad koju vodi Krunoslav Rendulić ovog ljeta su još pojačali i Emir Sahiti, Deni Jurić te Arian Mršulja, a na Šubićevcu više ne stanuju Luka Juričić koji je potpisao za Željezničar, Vice Kendeš koji karijeru nastavlja na Islandu, iskusni Davor Kukec koji će put austrijskog niželigaša ASKÖ Oedta, Yusuf Musa koji prelazi u Dubravu, Ivan Antunović koji je pristupio Slavoniji iz Požege, Branimir Barišić koji se vratio u Hajduk II, Zvonimir Blaić koji će sreću potražiti u Radomlju i Matteo Pranjić koji je novi član Primorca iz Biograda dok je mladi vratar Antonio Đaković otišao na posudbu u Cibaliju.

Narančasti povratničku prvoligašku sezonu otvaraju u subotu kada će gostovati kod Rijeke na Rujevici.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter