Šibenik domaćin finala Hrvatskog nogometnog kupa

Foto: juso-sibenik.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U Zagrebu je uoči skore redovite skupštine održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. U šturom priopćenju objavljenom na službenim stranicama Saveza navodi se da će se ovosezonska finala utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, koja je na rasporedu 13. svibnja 2020. godine, održati u Šibeniku na stadionu Šubićevac.

Osim navedene odluke Karlovac je izabran za domaćina finalnih utakmica kupa za mlađe dobne kategorije (pioniri, kadeti i juniori). Izvršni odbor je također usvojio sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 19. prosinca. Prihvaćen je i prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2020. godinu, kao i prijedlog novog Disciplinskog pravilnika te izmjene i dopune Statuta HNS-a, a o kakvim se točno promjenama radi zasad nije poznato.

Vlada hrvatskog nogometa je i usvojila kalendar natjecanja za 2020. godinu te su donesene odluke o izmjenama u članstvu komisija HNS-a pri čemu su i imenovani novi članovi Zdravstvene komisije. O kojim promjenama se točno radi i tko odlazi, a tko dolazi u tijela Saveza javnosti još nije informirana.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email