Sayakhov: “Tužit ćemo Caktaša”

Foto: rubin-kazan.ru
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Mijo Caktaš napustio pripreme Rubina u Dubaiju te je za Dalmatinski portal izjavio da je slobodan igrač reagirali su iz njegovog dosadašnjeg kluba tvrdeći da je bez odobrenja napustio trening kamp i da s klubom iz Kazana ima važeći ugovor te da će protiv njega pokrenuti pravne radnje.

Generalni direktor Rustam Sayakhov je Bussines Online rekao:

“Situacija po klub nije laka i ugodna. Mijo Caktaš je, najvjerojatnije pod utjecajem svog agenta, napustio pripreme kluba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pismeno navodeći da su razlog tome kašnjenja u isplati plaća. Određena dugovanja prema njemu postoje, ali ona nisu dovoljno velika da bi imao pravo na jednostrani raskid ugovora. Caktaš usprkos tome nije promijenio svoju odluku i ustrajan je da dobije jednostrani raskid. Sad problem prelazi kod pravnika, a mi ćemo braniti interese kluba u ovom slučaju.”

Dodajmo da se danas u talijanskim medijima pojavila informacija da je za usluge 25-godišnjeg veznjaka zainteresiran talijanski prvoligaš Torino.

Caktaš je član Rubina bio od siječnja 2016. godine koji je za njegov transfer Hajduku platio otkupnu klauzulu od milijun eura. U proteklom periodu je u ruskom klubu odigrao 42 utakmice u kojima je ubilježio 5 golova i 7 asistencija.

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok: Zima 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter