Rudeš u 4. kolu HT Prve lige domaćin Rijeci na Rujevici

Foto: Драган Јањушевић / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rudeš će u sklopu 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige biti domaćin Rijeci na Rujevici, potvrđeno je na službenim stranicama lige. Kako na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, na kojem je Rudeš inače domaćin, još uvijek traju radovi na obnovi travnjaka zagrebački klub nije bio u mogućnosti ugostiti Rijeku na njemu te je predložio zamjenu domaćinstava, ali je Rijeka takav prijedlog odbila.

Naposljetku je dogovoreno da će momčad Ivana Matića biti domaćin aktualnom doprvaku na njihovom stadionu na Rujevici. Rijeka će tako prvih pet kola aktualnog prvenstva igrati kod kuće.

Osim navedene utakmice 4. kola povjerenik za natjecanje Josip Brezni je donio odluku da se susret između Slaven Belupa i Inter-Zaprešića odgađa za subotu 8. rujna jer u predviđenom terminu odigravanja 4. kola ni stadion u Koprivnici, a ni onaj u Zaprešiću zbog radova na obnovi travnjaka neće biti spremni za odigravanje utakmice.

Podsjećamo da je ranije vodstvo saveza i nadležna komisija HNS-a odbilo zajednički zahtjev Rijeke i Hajduka za odgodom predstojećeg Jadranskog derbija kako bi se što bolje spremili za uzvratne susrete trećeg pretkola Europske lige.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter