Rostov suočen sa suspenzijom stadiona

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vodstvo ruske Premier lige odlučilo je suspendirati stadion FC Rostova, koji se suočava s prijetnjom da će domaće utakmice u prvenstvu morati igrati na alternativnom stadionu. Razlog suspenzije brojni su nedostaci na samom terenu, počevši od kvalitete travnjaka, na što se posebno požalio Jose Mourinho nakon nedavnog gostovanja Manchestera u Rostovu. Uoči utakmice Europske lige, “The Special One” je izjavio:

“Teško je povjerovati da ćemo igrati utakmicu na ovakvom terenu, ako se to smije nazvati terenom. Uvjeti za igru su užasni”

UEFA je dala zeleno svijetlo za odigravanje utakmice protiv Manchester Uniteda, no vodstvo lige nije, te je Rostovu dalo rok do 24. ožujka da ispravi nedostatke, u protivnom se suspenzija produžuje, te će klub biti prisiljen potražiti alternativni domaći teren. Iduću domaću utakmicu, Rostov igra 31. ožujka protiv Krasnodara.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email