Robert Prosinečki napustio klupu Kayserispora

Foto: Wikipedia/Medija centar Beograd
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Robert Prosinečki više nije trener turskog prvoligaša Kayserispora. 51-godišnji stručnjak je odbio produženje ugovora obzirom da zbog limita tamošnjeg saveza klub neće moći pojačavati igrački kadar u onoj mjeri kojoj je želio.

Prosinečki je od prosinca 2019. godine započeo drugi mandat kao trener Kayserispora te je u tom razdoblju u 19 utakmica ostvarila skor od 6 pobjeda, 5 neriješnih te 8 poraza. Iako je momčad njegovim dolaskom podigla formu to joj nije bilo dovoljno da sportskim rezultatom ostvari ostanak u najvišem rangu natjecanja, ali je Turski nogometni savez naknadno odlučio da ove sezone ipak neće biti ispadanja u Super Ligi pa je klub zadržao prvoligaški status.

Hrvatski trener karijeru na klupi je počeo kao pomoćnik Slavena Bilića u Vatrenima, a potom je vodio Crvenu zvezdu, Kaysersipor, kao i reprezentacije Azerbajdžana te Bosne i Hercegovine. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter