Rijeka se pojačala Lorencom Šimićem (VIDEO)

Foto: NK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Obrana Rijeke je jača za 23-godišnjeg stopera Lorenca Šimića koji je na Rujevicu pristigao iz Sampdorije na sezonsku posudbu s pravom otkupa ugovora. Za njegove usluge je bio zainteresiran i ruski Orenburg, ali do transfera nije došlo dok Hajduk nije iskoristio opciju prvokupa ugovora.

Šimić je član talijanskog prvoligaša bio od siječnja 2017. godine kada je uz odštetu od 1,5 milijuna eura pristigao iz Hajduka. Međutim, za matični talijanski klub nikad nije upisao službeni nastup nego je bio poslan na posudbe u Empoli i SPAL gdje je u Serie B upisao 15 nastupa i tri gola, a u Serie A 14 utakmica i jedan zgoditak.

Za mladu reprezentaciju Hrvatske je pak odigrao šest utakmica u kojima je jednom tresao mrežu suparnika. Prošao je omladinsku školu Hajduka za kojeg je u 27 službenih utakmica upisao jedan pogodak dok je jednu polusezonu proveo na posudbi i u ukrajinskoj Hoverli.

Nakon potpisa ugovora Šimić je izjavio:Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email