Rijeka dočekuje Zadar u posljednjoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak 20. srpnja momčad HNK Rijeka igra posljednju pripremnu utakmicu pred početak nove sezone HNL-a. U 19:00 sati na Rujevici gostuje drugoligaš Zadar.

Cijena ulaznica je 20 kuna za odrasle odnosno 10 kuna za mlade do 16 godina dok vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. imaju slobodan ulaz.

Za posjetitelje će biti otvorene sjeverna, istočna i zapadna tribina. Prodaja ulaznica počet će na dan utakmice od 18:00 sati na zapadnom i istočnom ulazu, a parking će biti otvoren za sve posjetitelje do ispunjenja.

U poluvremenu utakmice  svi prisutni imat će priliku pozdraviti Filipa Bradarića, Mladena Pilčića i dr. Borisa Nemeca, riječke članove reprezentativne ekspedicije u Rusiji, nositelje srebrne medalje s netom završenog Svjetskog prvenstva.

Gosti na utakmici bit će i djeca Srebrenice, njih 42 koji i ovog ljeta borave na Kvarneru u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, koji su dugogodišnji prijatelji HNK Rijeka.

Na ovoj utakmici, momčad Rijeke će premijerno igrati u dresovima robne marke Joma, novog tehničkog sponzora kluba. Dresovi će se u fan shopovima u krugu stadiona prigodno prodavati uz 15 % popusta po cijeni od 425,00 kuna.

Napominjemo i kako će prodaja kompleta ulaznica na zapadnim blagajnama u petak iznimno trajati u periodu od 13:00 do 21:00 sat umjesto od 11:00 do 19:00 kako je to uobičajeno.

Naime, od 19. do 21. srpnja, oslobodit će se sva mjesta koja nisu kupljena i prošlosezonski pretplatnici moći će zamijeniti svoje ili kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu, uključujući ona koja su do 18. srpnja bila zaštićena, ali za koja navijači nisu iskoristili pravo prvokupa ili su u prvom periodu kupili neko drugo slobodno mjesto.

HNK Rijeka


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter