Rijeka dobila četvrto pojačanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rijeke danas je postao Damjan Đoković koji je s klubom s Rujevice potpisao ugovor na tri godine. Nakon Tomislava Gomelta, Hebera i Punčeca Matjaž Kek je tako dobio i četvrto pojačanje za narednu sezonu. 27-godišnji veznjak je posljednjih šest mjeseci bio igrač Spezije za koju je u 20 nastupa postigao tri pogotka i dvije asistencije. U karijeri koju je počeo u ADO Den Haagu je još igrao za nizozemske klubove Excelsior Rotterdam i Sparta Rotterdam. Nakon toga je bio član Spartaka iz Trnave, a sezonu 2010./2011. trenirao je u redovima hrvatskog drugoligaša Gorice. Uslijedili su nastupi za Monzu i Cesenu da bi zatim potpisao za Bolognu. Đoković je zatim odmah otišao na posudbu Cluj, te Livorno. U sezoni 2015./2016. potpisao je za Gazélec Ajaccio da bi se na početku prošle sezone kratko zadržao u Greuther Fürthu. Po potpisu ugovora je izjavio:

Dolazim u klub kojega sam u zadnje vrijeme intenzivnije pratio jer su kao ekipa napravili povijesan rezultat. Kada sam bio u Speziji malo sam se bolje upoznao s Rijekom. Kako sam vidio kako se klub razvija, kako je ovo odlična baza za budućnost jako mi je drago da sam tu potpisao. Igrao sam za puno momčadi, vjerujem i nadam se da ću u Rijeci ostati duže i ostaviti dublji trag.
Dodajmo da bi najbolji strijelac Rijeke u protekloj sezoni Franko Andrijašević danas i službeno trebao postati novi član belgijskog Genta. https://www.nogometplus.net/index.php/n-prijelazni-rok/n-prijelazni-rok/]]>


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter