Riječkom sucu derbi Hajduka i Dinama

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Riječki sudac Ivan Bebek određen je za glavnog suca derbija između Hajduka i Dinama koji se u subotu, 12. rujna, s početkom u 19:05 u sklopu 4. kola HT Prve lige igra pred praznim tribinama Poljuda. Kao pomoćnici su mu dodijeljeni Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Marin Vidulin (Kanfanar). Za VAR će biti zaduženi Tihomir Pejin (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat utakmice je Ivan Smokrović iz Rijeke dok će suce kontrolirati Vlado Svilokos iz Siska.

Kolo će u petak od 20 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Šibenik te Ante Čuljak iz Zagreba. U subotu od 17 sati derbi igraju i Osijek te Rijeka kojima će suditi Marko Matoc iz Zaprešića.

Nedjeljni program od 17 sati na Aldo Drosini otvaraju Istra 1961 i Varaždin te Duje Strukan iz Splita, a Dario Kulušić iz Šibenika je glavni sudac u dvoboju Lokomotive i Gorice kojim će se u nedjelju od 19:05 u Kranjčevićevoj zaključiti 4. kolo.

Službene osobe za 4. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter