Renato Kelić se nakon 12 godina vratio u Cibaliju

Foto: Moja Cibalia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cibalia je dobila veliko pojačanje u nastojanjima da osigura ostanak u Drugoj HNL. U vinkovački klub se nakon 12 godina vratio Renato Kelić.

28-godišnji stoper dolazi kao slobodan igrač nakon što je koncem siječnja sporazumno raskinuo ugovor s rumunjskom CS Universitatea Craiovom u kojoj je igrao posljednje tri i pol godine ukupno upisavši 110 nastupa u kojim je postigao dva gola te je u sezoni 2017./18. osvojio rumunjski kup.

Kelić je prošao školu nogometa Cibalije da bi 2008. godine otišao u Slovan Liberec s kojim je osvojio češki kup. Nakon šest godina provedenih u Liberecu nova destinacija je bila talijanska Padova gdje se zadržao samo šest mjeseci, a potom je dvije godine bio igrač mađarske Puskas Akademije.

Stasiti stoper je bio i mladi reprezentativac Hrvatske za koju je ukupno odigrao devet utakmica.

Cibalia se trenutno nalazi na posljednjem mjestu Druge HNL sa samo 11 osvojenih bodova, a klub je trenutno u potrazi za novim većinskim vlasnikom. Na raspisani javni poziv jedini ponuditelj je bila lokalna tvrtka GEM d.o.o.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter