Remi Dinama za prolaz

Facebook/GNK Dinamo Zagreb
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dinamo je remijem od 0-0 prošao u play-off Europske lige i to je jedino vrijedno spomena s gostovanja u Norveškoj. Nova slaba i neuvjerljiva partija Modrih, koji su do zadnjih trenutaka strepili za prolazak dalje, a posebno od 86. minute kada je Olmo, svega 4 minute nakon prvog, dobio drugi, isključujući karton. Neiskustvo ili glupost, manje je bitno. Mogao je Dinamo lako doći do pobjede, da je bilo malo više koncentracije kod Soudanije, Fernandesa i Hodžića, no imao je i Odd svoje matne situacije, jednom uzdrmavši i gredu.

Kako god, igra koja Dinamu ne ulijeva previše optimizma, te će je trebati drastično popraviti ukoliko žele proći u skupine Europske lige.

Ranije objavljeno

Danas će u europskim natjecanjima nastupiti preostala tri hrvatska predstavnika, a prvi će na travnjak istrčati doprvak Dinamo.

Momčad Marija Cvitanovića u 18 sati i 30 minuta istrčati će na Skagerak Areni u norveškom Skienu, gdje će braniti maksimirsku 2-1 pobjedu nad Oddom.

Dinamo je nakon prve utakmice u okviru HT Prve lige odigrao neriješenih 1-1 protiv Osijeka u Gradskom vrtu, dok norveški predstavnik u proteklom tjednu nije imao nikakvih službenih obveza.

>> Dinamo s minimalnom prednosti ide na uzvrat u Norvešku

Treneri Dag-Eilev Fagermo i Mario Cvitanović na travnjak su odlučili poslati sljedeće sastave:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter