Rebić zbog ozljede ruke propušta listopadske utakmice Vatrenih

Foto: AC Milan
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ofenzivac Milana Ante Rebić zbog ozljede ruke će propustiti listopadske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u kojima ća Vatreni u prijateljskom ogledu odmjeriti snage sa Švicarskom (7.10.), a potom će u Ligi nacije u Zagrebu ugostiti Švedsku (11.10.) i Francusku (14.10.).

Rebić je u 57. minuti jučerašnjeg susreta 2. kola Serie A u kojem je Milan slavio kod Crotonea rezultatom 0:2 nezgodno pao u jednom duelu te je odmah upućen u lokalnu bolnicu gdje mu je dijagnosticirano iščašenje lakta. 

– “Riječ je o iščašenju lijevog lakta, inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka.”, poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević za službene stranice HNS-a. 

Izbornik Zlatko Dalić zasad nije odlučio umjesto Rebića pozvati nekog od igrača koji su za predstojeće utakmice dobili pretpozivi, a radi se o Lovri Kaliniću, Mili Škoriću, Mislavu Oršiću, Miji Caktašu i Kristijanu Lovriću.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter