PU vukovarsko-srijemska podnijela kaznenu prijavu protiv Marijana Kustića

Screenshot: TV Loki
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u srijedu 27. lipnja podnijela kaznenu prijavu protiv direktora natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu Marijana Kustića prema kojoj ga se tereti da je u petak 8. lipnja oko 2:15 na cesti kod mjesta Bobota nedaleko od Vukovara iz nehaja te kršenjem propisa o sigurnosti u prometu izazvao nesreću u kojoj je jedna osoba teško, a tri lakše ozlijeđene.

>> Marijan Kustić izazvao tešku prometnu nesreću

U nesreći u kojoj su sudjelovala tri automobila su tako prema novim informacijama ukupno stradale četiri osobe umjesto prethodno navedenih pet, a prema navodima policije Kustić je upravljao osobnim vozilom marke BMW zagrebačkih registracijskih oznaka koje se kretalo iz smjera Vere te se, došavši do raskrižja s državnom cestom, nije zaustavilo na obavezni znak zaustavljanja.

Jedan od ozlijeđenih u nesreći je bio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović za zdravstvo i sport te predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza, koji je bio Kustićev suvozač.

Kustić je večer uoči nesreće sudjelovao na svečanoj dodjeli Trofeja Hrvatskog nogometnog saveza koja se u sklopu Dana hrvatskog nogometa održala u Hrvatskom domu u Vukovaru.

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru se ovom prilikom oglasilo priopćenjem prema kojem navode da je u tijeku pribavljanje potrebne dokumentacije i provođenje dokaznih radnji potrebnih za donošenje državnoodvjetničke odluke. Isto prenosimo u cijelosti:

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je 27. lipnja 2018. zaprimilo kaznenu prijavu Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Policijske postaje Vukovar, protiv 43-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. i 2. Kaznenog zakona. (29. 6. 2018.)

Kaznena prijava se odnosi na prometnu nesreću koja se dogodila 8. lipnja 2018. oko 02,15 sati, na raskrižju državne ceste broj 2 i županijske ceste broj 4111, i u kojoj je jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a tri su osobe zadobile lake tjelesne ozljede. 

U tijeku je pribavljanje potrebne dokumentacije i provođenje dokaznih radnji potrebnih za donošenje državnoodvjetničke odluke. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email