Prvih dvjesto imena u parku „Za sva vrimena“

Foto: Privatni album
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tematski park Hajdukovih navijača podno zapadne tribine Poljuda uskoro će biti izgrađen, a dok traju završni radovi, dobili smo i 200. donatora koji je trajno osigurao svoje mjesto uz voljeni klub.

Projekt ‘Za sva vrimena’ se zahuktao i ide punom parom, navijači mjesečnim donacijama i jednokratnim uplatama sudjeluju u otkupu dionica, a svi oni koji tijekom godina uplate 7.500 kuna u tematskom parku će dobiti pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

Takvih je, što navijača što navijačkih podružnica, već 200, a među njima je i Milan Zečić, ponosni djed koji je osigurao ime svog unuka na Poljudu – Za sva vrimena.

“Želim podržavati ovaj projekt jer pomaže u odgoju mladih ljudi, a glavni motiv mi je ljubav prema najdražem klubu Hajduku, ljubav prema domovini te ljubav članova prema svim drugima i drugačijima”, izjavio je Zečić, gospodin koji se sasvim uklapa u svu raznolikost Hajdukovih donatora.

U projektu ‘Za sva vrimena’ sudjeluju i djeca i roditelji, i bake i djedovi koji nerijetko doniraju kako bi se ime njihovih unuka našlo u tematskom parku.

Jedna takva priča je i ona od gospodina Zečića koji donira za svog unuka kojeg sve češće vodi na utakmice.

“Podržavam razvoj sporta i ljudsku potrebu za razumijevanjem, neka civilizirano razgovaramo, a pločica s imenom i prezimenom u tematskom parku bude kruna naših djela.”

Na 200 smo donatora s rezerviranim imenom u parku, 200 je to različitih priča, a ujedno i gomila motiva i želje da se podrži ideja Hajduka kao Kluba u vlasništvu navijača.

Svoje mjesto u parku možeš dobiti i ti, ovo je najkraći put: https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email