Prvak Hrvatske, mladi reprezentativci, drugoligaš – kreće borba za medalje u Petrinji

Foto: Trofej Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Danas će se u Petrinji, u ŠRC Pigik, održati završni dan Trofeja Dinamo u Petrinji, prvog turnira u sklopu ovogodišnjeg natjecanja.

Polufinale počinje u 17:30 između Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić i Meteore Futsal, zatim se igra revijalna utakmica između mladih kategorija (2010. godište) Mladosti iz Petrinje i Futsal Dinama, a u 18:45 na rasporedu je drugo polufinale između Dječjeg nogometa i Siscije.

Finale je na rasporedu u 20 sati.

Što se četiri najbolje ekipe tiče, za Polikliniku Ribnjak AŠ Klindić igraju igrači koji su prošle sezone sa SZZG-om osvojili Trofej Dinamo, a pojačani su i prvakom Hrvatske u futsalu, Vladom Andrijaševićem iz Novog Vremena Apfel.

Ekipa Meteora Futsal sastavljena je od juniora Uspinjače Gimke i Futsal Dinama, među kojima je i 17-godišnji Fran Vukelić koji je upisao nastup i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Dječji nogomet je još jedna mlada ekipa, u njoj igra nekoliko juniora Futsal Dinama te još neki talentirani “klinci”, dok je njihov suparnik hrvatski futsal drugoligaš MNK Siscia ujedno i jedina nezagrebačka ekipa koja se plasirala u polufinale petrinjskog turnira.

Napomenimo kako je veteranski dio turnira osvojila ekipa Vulkanizacija Mario.

Ulaz na završnicu turnira naplaćuje se 10 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se za operaciju mlade Lucije Antolčić koja boluje od teškog oblika skleroze kralježnice, a lokalni navijači Dinama su kroz svih osam dana prodavali rekvizite za Luciju i skupili značajna financijska sredstva.

Trofej Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email