Pripreme navijača Hajduka za Gradsko vijeće

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz Udruge Naš Hajduk danas su pozvali sve članove Hajduka da dođu na radionicu u subotu 8. studenog u 11:00 u prostore Udruge “Most”,Gundulićeva 52, Split. Članovi se pripremaju za skorašnju tematsku sjednicu Gradskog vijeća o Hajduku, ali, koliko doznajemo, razgovarati će se i o drugim projektima koje članovi žele realizirati kroz Udrugu, a upravo su ovakve radionice mjesto gdje se mogu uključiti.

Ovo nije prva ovakva radionica članova mdash; jednu su već održali prošle godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu i na njoj su članovi raspravljali o pravnim aspektima rada klubova i udruga navijača u domaćem i međunarodnom nogometu.

TEKST POZIVA:

Dragi članovi Hajduka,

uskoro nam predstoji tematska sjednica splitskog Gradskog vijeća na kojoj će se raspravljati o Hajduku, te vas pozivamo u subotu, 8. studenog 2014. u 11:00 sati, na radionicu koja će se održati u prostoru udruge “MoSt”, Gundulićeva 52, Split.

Pozvani su svi članovi Hajduka koji su obnovili članstvo u 2014. godini bez obzira na bazu članstva.

Na radionici ćemo razgovarati o predstojećoj sjednici, a uz to želimo uključiti nove članove u aktivnosti udruge. Ako imate ideju i spremni ste je provesti u djelo, dođite je predstaviti članovima.

Veselimo se vašem dolasku.

Udruga “Naš Hajduk”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter