Pripadaj i ti Hajduku već od nedjelje kada počinje nova članska godina

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Splitski City Center One i ove će godine biti mjesto u kojem će navijači Hajduka učlanjivanjem iskazati pripadnost svome klubu. U nedjelju, 15.12. u 9:30 i službeno počinje nova članska godina, a događaju će prisustvovati predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i Marco Pandol Perić, dizajner članske iskaznice za 2020.

Osim što će biti predstavljen dizajn nove članske iskaznice koju je ove godine izradio član Hajduka, prisutni će moći čuti razmišljanja i planove za novu člansku godinu, a za najmlađe navijače i članove organizirano je druženje s Ricom, omiljenim likom s dječje tribine Poljudskog stadiona.

  •  Ove godine pripadnost Hajduku odlučili smo pokazati ranije nego inače, a budući da je u nedjelju zadnja utakmica u polusezoni, smatramo da je ovo idealan događaj koji će na jednom mjestu okupiti navijače i članove Hajduka koji će već na utakmici s Istrom imati novu člansku iskaznicu, kazala je Blanka Sunara, voditeljica Odjela za članstvo.

Ove nedjelje navijači će se moći učlaniti kod glavnog ulaza u City Center One, a nakon toga sve do Badnjaka na prvom katu kod H&M-a. Također, Odjel za članstvo radi od 8:00 do 20:00 radnim danom te na dan utakmice 6 sati ranije, a mnoga Društva prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i svijetu spremna su za početak akcija učlanjivanja. Učlaniti se možete i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter