Predstavnici Našeg Hajduka održali sastanak s Nadzornim odborom Bilih

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak, 24. travnja, održan je video sastanak između predstavnika udruge Naš Hajduk i članova Nadzornog odbora Hajduka. Udruga je tom prilikom putem društvenih mreža priopćila:

Predstavnici Našeg Hajduka, tajnik Luka Domikulić te članovi Upravnog odbora Ante Krnić i Miro Živković održali su jučer video sastanak s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Pozdravljeno je usvajanje ranijeg prijedloga Našega Hajduka o organizaciji Skupštine u ožujku s ciljem da se kroz uvid u planove i izvještaje osigura što veći stupanj transparentnosti.

S obzirom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom i nemogućnost održavanja Skupštine 15. ožujka Naš Hajduk je iznio nadzornicima prijedlog da predsjednik Uprave izvijesti dioničare o trenutačnoj situaciji u klubu te planovima za buduće razdoblje.

Nadzorni odbor obavijestio je kako izrada strategije ide planiranim tokom, a od strane Našeg Hajduka istaknuta je važnost da ona bude javno prezentirana te usvojena na Skupštini kluba.

Naglasak je iznova stavljen i na važnost jačanja upravljačke strukture.

Nastavno na raniji prijedlog da se u poslovanje kluba uvede compliance sustav kojim bi se jamčila dodatna transparentnost i koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima rečeno je kako je taj proces pokrenut te će s njime biti pravovremeno upoznati svi dioničari.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter