Predložite ime projektu udruge Naš Hajduk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga Naš Hajduk je pozvala sve svoje članove da predlože naziv projektu stjecanja dionica HNK Hajduk Split od strane navijača koji je i službeno startao početkom ove godine na način da se ovogodišnje članarine klubu koje se izravno uplaćuju na račun Hajduka knjigovodstveno bilježe kao pozajmica koja će se iskoristiti u mogućoj budućoj dokapitaliazciji kluba.

Udruga je pozvala sve zainteresirane članove da svoje prijedloge dostave do 1. veljače ove godine do 19:11 sati na mail nas@hajduk.hr ili u inbox službene facebook stranice udruge Naš Hajduk.

Uključi se i predloži ime za projekt stjecanja dionica od stra…

Budi član! Uključi se i predloži ime projekta!Udruga Naš Hajduk je pokrenula projekt stjecanja dionica od strane navijača. Kao što vas pozivamo na sudjelovanje u projektu tako vas pozivamo da zajedno damo ime projektu.Uključite se i predložite!Jer Vi ste Hajduk!Prijedloge pošaljite do 01.02.2016. u 19:11 na mail nas@hajduk.hr ili u inbox facebook stranice Naš Hajduk.”Mora jemat ime koje zvoni, koje zunzi, koje nosi. Razumite. Takvo nam ime triba.”#BudiClan

Posted by Naš Hajduk on Tuesday, January 19, 2016

Budite članovi. Uključite se i predložite!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter