Poznati parovi doigravanja za popunu Druge HNL

Foto: NK Marsonia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu održano je ždrijebanje kojim su se odredili parovi doigravanja za popunu Druge HNL. U ime saveza ždrijeb je vodio pravomoćni osuđenik u aferi “pošteno suđenje” i koordinator natjecanja Neven Šprajcer.

Ždrijebom je odlučeno je da će se susresti Marsonia Slavonski Brod – Junak Sinj te Mladost Petrinja – Opatija. Prve utakmice su na rasporedu 11. srpnja, a uzvrati su predviđeni tjedan dana kasnije. Dva pobjednika ovih duela izborit će plasman u viši rang natjecanja.

Opatija, Junak i Marsonia su u trenutku prekida natjecanja bile vodeće momčadi u zapadnoj, južnoj i istočnoj trećoj ligi dok je Mladost Petrinja bila trećeplasirana u Trećoj HNL središte. Opatija će domaćin Mladosti biti na Kantridi.

U sezoni 2020./21. Druga HNL će ukupno brojati 18 klubova, a početak natjecanja je predviđen sredinom kolovoza.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter