Poznati klubovi koji su otkazali dolazak na sastanak vezan uz udrugu prvoligaša

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su u srpnju ove godine predstavnici Hajduka ostalim klubovima HT Prve lige prezentirali razloge ponovne uspostave Udruge prvoligaša dogovoreno je da se novi sastanak na ovu temu održi u rujnu.

>> Hajduk prezentirao razloge ponovne uspostave Udruge prvoligaša

Isti je trebao biti održan danas u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Vukovarskoj ulici u Zagrebu i na njemu su prema dogovoru klubovi trebali prezentirati svoje ideje i prijedloge povezane uz njihovo koordinirano djelovanje u budućnosti, no isti je otkazan jer su tri prvoligaša izvijestila da se na sastanak nisu u mogućnosti odazvati.

Kako nas je informirao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak dolazak na sastanak su otkazali Istra 1961, Inter-Zaprešić i Varaždin. Prva dva kluba su naveli da su to učini zbog njihove međusobne utakmice koja se u sklopu 11. kola HT Prve lige danas od 18 sati igra na Aldo Drosini u Puli, iako je termin odigravanja poznat već duže vrijeme, dok je Varaždin sastanku u nemogućnosti prisustvovati nakon što je njihov susret 11. kola u kojem gostuju na Poljudu kod Hajduka s nedjelje prebačen na subotu zbog čega na put prema Splitu kreću već danas.

Novi datum održavanja sastanaka još uvijek nije poznat jer još uvijek nisu obavljene konzultacije s klubovima oko novog termina.

Udruga prvoligaša je prestala postojati 2014. godine kada su njenu ulogu preuzela tijela HNS-a, a njen povratak je jedan od zahtjeva koje je vodstvo Hajduka predvođeno Marinom Brbićem iznijelo na sastanku s predstavnicima Grada Splita i Saveza u lipnju ove godine na kojem je odlučeno da se susret Mađarske i Hrvatske igra na Poljudu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter