Poznat osvajač veteranskog turnira, kiša odgodila finale seniora za večeras

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer se trebala odigrati cjelokupna završnice Trofeja Dinamo Črnomerec – Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak, međutim, kiša je seniorsko finale, u kojem igraju Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić i Playbox, prebacila za večeras u 19 sati.

Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić finale je izborila 3:2 pobjedom u napetoj i tenzijama nabijenoj utakmici protiv Dječjeg Nogometa koji su jučer osvojili treće mjesto, dok je Playbox u finale ušao svladavši prvi puta u povijesti favorizirano Cvjetno Polikliniku Milojević s 5:2.

Veteranski dio turnira osvojio je CB Mellis Ožujsko koji je u finalu, nakon 0:0 u regularnom dijelu i boljeg izvođenja sedmeraca svladao domaću ekipu Megaton Music.

Najboljim igračem veteranskog turnira proglašen je Hrvoje Petriško iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je Rajko Vidović iz ekipe Gladne Oči s četiri pogotka, a najbolji golman Alen Jukić iz Megatona.

Nakon današnjeg finala, podloga seli u Bjelovar u kojem sutra (utorak, 18. lipnja) kreće treći turnir u sklopu ovosezonskog izdanja Trofej Dinamo.

Trofej Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email