Popunjeno još jedno mjesto u parku „Za sva vrimena“: I makarski prijatelji uz Hajduk!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U tematskom parku Hajdukovih navijača, koji će uskoro biti i svečano otvoren, svoje mjesto osiguralo je i Društvo prijatelja Hajduka Makarska.

Navijači Hajduka iz srca Makarske rivijere posjetili su Odjel za članstvo na Poljudu i uplatili iznos od 7.500 kuna za otkup dionica, čime su osigurali pločicu s imenom DPH Makarska u parku „Za sva vrimena“. Kako sami kažu, za njih nije bilo upitno hoće li već kada će doći u Odjel za članstvo i uplatiti 7.500 kuna.

Imali smo dosta troškova u opremanju i plaćanju zakupnine prostora DPH Makarska, ali čim smo malo “prodisali” donacija je uplaćena i sretni smo što će i DPH Makarska ostati i na Poljudu i u našem parku uz voljeni klub za sva vrimena! – rekli su nam Makarani

Dok Hajduk i dalje drži prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, za njegove najvjernije navijače uskoro slijede nove lijepe vijesti.

Ovim putem pozivamo i sve naše članove koji još uvijek nisu sudionici akcije “Za sva vrimena!”, kao i ostala DPH koja nisu donirala sredstva za otplatu dionica, na uključivanje u ovu akciju što prije, jer jedino su dionice u rukama nas navijača garancija da će Hajduk ostati ono što je oduvijek i bio, “jedna duša i jedno tilo” sa svojim navijačima! –  naglasio je tajnik DPH Makarska Bojan Filipović.

Vrlo brzo će biti pokrenuto rezervacijsko sučelje za donatore, putem kojeg će svi oni koji su dosad uplatili po 7.500 kuna, kao i oni koji mjesečno doniraju barem 150 kuna za otkup dionica, moći izabrati svoje mjesto u parku „Za sva vrimena“.

A otvorenje parka, koje će se dogoditi kroz nekoliko tjedana, bit će kruna iščekivanja svih onih koji žele da Hajduk ostane u vlasništvu svojih navijača – za sva vrimena.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter