Pokrenuta eSport momčad Futsal Dinama

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Članskom turniru u videoigri FIFA, održanom 6. listopada 2019., Futsal Dinamo pokrenuo je svoju eSport momčad koja će biti sastavljena od igrača koji treniraju u klubu te osvajača Članskog turnira, koji je ujedno povjerenik kluba i bivši kadet.

Dinamova eSport momčad u svojem kadru ima jednog od najboljih igrača videoigre FIFA, Filipa Novaka, koji je aktualni viceprvak države u toj popularnoj nogometnoj simulaciji te još nekoliko odličnih igrača iz Škole futsala.

Futsal Dinamo u priopćenju navodi kako „ovom akcijom nikako ne želimo odstupiti od naših temeljnih vrijednosti, naše misije i našeg identiteta.

Promocija sporta i ljubavi prema Dinamu i dalje su temelj ovoga kluba i od toga u niti jednom trenutku nećemo odstupiti. U ovaj projekt, između ostalog, ulazimo kako bismo vratili mlade na sportska igrališta i Dinamove utakmice.

Svi igrači koji će sudjelovati u eSport momčadi Futsal Dinama moraju biti:

  1. Članovi kluba
  2. Sportaši
  3. Odlični učenici, studenti ili zaposleni

Igranje FIFA-e i ostalih videoigrica može, ali škola, sport i Dinamo moraju biti važniji!

Također, bitno je napomenuti kako Futsal Dinamo u ovom trenutku ima minimalni trošak pokretanja eSport momčadi, a smatramo kako bismo ulaskom u ovu brzo-rastuću industriju, koja postaje globalni fenomen, mogli usmjeriti posebno mlađu publiku da se počne baviti sportom i počnu dolaziti na Dinamove utakmice!

Dinamo – to si ti!“


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter