PODCAST UČKA Danilo Butorović: “Nisam nikad čuo da je netko odigrao pet utakmica u 13 dana!”

Foto: Al-Ittihad
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U novoj epizodi Podcasta Učka kod kolege Elvisa Uravića s Istrasporta gostovao je Danilo Butorović. Radi se o 36-godišnjem riječkom treneru koji je prije petnaestak dana kao pomoćnik Slavena Bilića s klubom West Bromwich Albion ušao u Premiership.

– “Krenuli smo s počecima, pa preko sjajne epizode u Orijentu 1919 i kratke manje uspješne u Saudijskoj Arabiji, stigli smo do aktualnih uspjeha u Engleskoj. Butorović je vidno elokventan pred kamerom, a otkrio nam je mnogo stvari – u čemu je Bilić fantastičan, zbog čega je mijenjao stil igre s Orijentom 1919 samo 15 dana prije početka prvenstva, kako izgleda trenažni proces u klubu kao što je WBA…“, pojasnio je kolega Uravić.

“Mislim da nisam nikad upoznao takvog igrača, on je uvijek nasmijan. Ako počne utakmicu, nasmijan je, ako je na klupi, nasmijan je. Pričali su mi to kad smo se raspitivali za njega, ali nisam baš vjerovao”, rekao je Butorović, između ostalog, o jednom igraču i suradnji s istim.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter