PlanetSport kreće s emitiranjem zabavno-sportskog TV formata autora Roberta Knjaza

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sportski program PlanetSport 1, dostupan samo na A1 TV u HD kvaliteti, od ponedjeljka, 15. listopada, odnosno 22. listopada, kreće s emitiranjem sportsko-zabavnog programa u vidu dva TV formata autora i voditelja Roberta Knjaza.

Prvi TV format pod nazivom Oblomir Gombalo–Dekstroza, kreće s emitiranjem od ponedjeljka, 15. listopada, u 20.00 h i poziva gledatelje na bavljenje sportom kroz neobičnu vještinu tehniciranja nogometnom loptom. Emisija će prikazati najvještije hrvatske nogometne freestyler-e, koji će zagrebačkim ulicama tehnicirati s nogometnom loptom pokušavajući izbjeći brojne i neobične prepreke. Pri tom, ako im lopta padne, morat će odraditi kaznu. Da stvar bude zabavnija, sve će se odvijati uz komentare i poruke podrške.

Drugi TV format pod nazivom Nogometne priče, sadrži deset epizoda i emitirat će se svaki ponedjeljak, od 22. listopada, u 20.00 h. U emisiji će domaćin Robert Knjaz ugostiti svojedobno slavne hrvatske nogometaše koji su ili nestali iz javnog života ili imaju posebnu i osebujnu nogometno–životnu priču.

Podsjećamo da se UEFA Liga prvaka, najuzbudljivije klupsko nogometno natjecanje na svijetu, u iduće tri godine ekskluzivno može pratiti na svim A1 TV platformama, a utakmice iz najsuvremenijeg PlanetSporta studija u regiji analiziraju voditelj Joško Jeličić i sukomentator Stipe Pletikosa, uz pomoć VR i AR tehnologije. Utakmice 3. kola na rasporedu su u utorak i srijedu, 23. i 24. listopada, s početkom u 18.55 i 21 sat.

Osim UEFA Lige prvaka, na PlanetSport kanalima, gledatelji će moći uživati u utakmicama hrvatske vaterpolske reprezentacije. Već 23. listopada u izravnom prijenosu emitirat će se utakmica iz Šibenika između Hrvatske i Rumunjske. Uz reprezentaciju tu su i utakmice domaćeg vaterpolskog prvenstva i Kupa kao i hrvatska rukometna Premijer liga, utakmice Medveščaka u EBE ligi,  dokumentarni filmovi o najvećim sportskim zvijezdama, kao i najveći svjetski boksački mečevi, od Rocky Marciana preko Muhameda Alija i Sugar Raya  pa do Mikea Tysona. PlanetSport programi će također pokrivati i program posvećen mladima, koji će promovirati juniorske i kadetske kategorije domaćih sportova. Pod sloganom ‘Budućnost uživo’ pratit će se najtalentiraniji hrvatski sportaši i sportašice nadolazećih generacija.

Dodatno, ako se odmah aktivira, paket sportskih programa na PlanetSportu dostupan je bez naknade do 31. listopada 2018. Više o paketu na linku: https://planetsport.a1.hr/

 

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email