Piknikom u Jalkovcu obilježen dan Škole nogometa NK Varteks

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Škola nogometa NK Varteks proteklog je vikenda obilježila svoj dan piknikom na otvorenom u Jalkovcu.

Kako je NK Varteks trenutno jedna od rijetkih gradskih udruga bez prostorija za rad, Dan škole nogometa NK Varteks održan je na otvorenom, u prirodi u Jalkovcu. U hladovini svima nam poznate lipe na jalkovečkom igralištu, okupilo se dvjestotinjak gostiju, polaznika škole nogometa, roditelja i članova kluba.

Vodstvo škole je okupljenima prezentiralo planove za naredno razdoblje i niz novina koje ih čekaju od jeseni. Tako su predstavljeni i treneri koji će od jeseni voditi desetak klupskih selekcija, predstavljen je Plan rada te novi Pravilnik škole nogometa u kojem su preciznije određena prava i obaveze svih sudionika u procesu odgoja mladih nogometaša (igrač, roditelj, trener, klub).

Treneri su polaznicima podijelili priznanja i diplome za uspješno završenu natjecateljsku godinu, a na sportskom terenu snage su međusobno odmjerile sve klupske selekcije.

Nakon sportskih zbivanja, nastavljeno je druženje pod jalkovečkom lipom uz prigodne delicije sa roštilja, sokove i slatkiše.

Vodstvo Škole nogometa NK Varteks pozdravlja sve članove škole te im želi ugodne praznike, a ovim putem i podsjećaju da pripreme za novu sezonu počinju već za nekoliko tjedana.

NK Varteks


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email