Petrović: Želja nam je dovesti nekoga tko bi značajnije participirao u broju golova

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S pripremama za novu sezonu startali su i u Gradskom vrtu. Nakon uvodnog okupljanja u Osijeku plan je već sutra otputovati na šest dana u mađarski Felcsut, nedaleko od Budimpešte, gdje će se odigrati i dva kontrolna susreta. Prvo će, u srijedu, suparnik biti novi prvoligaš Budafoki dok će se u subotu odmjeriti snage s Puskas Akademijom.

U odnosu na prošlu sezonu kadar je ostao uglavnom isti obzirom da su nakon posudbi otkupljeni Igor Silva i Merveil Ndockyt. Izuzetak je odlazak Tomislava Šorše kojemu je istekao ugovor. 32-godišnji desni bočni klub napušta nakon više od petnaest godina u kojim je upisao 247 utakmica pri tome zabilježivši 13 golova i 27 asistencija. U međuvremenu dva puta je napuštao Gradski vrt te je po sezonu proveo u Karlovcu i rumunjskom CFR Cluju. 

“Ambicije ostaju visoke i ljestvica se u tom smislu stalno podiže. Ne smijemo previše razmišljati o onome što je iza nas, nego se odmah koncentrirati na ono što dolazi. Mislim da je ozračje u svlačionici ostalo pozitivno, vidim i taj žar kod igrača i vjerujem da su svi željni novog dokazivanja.”, izjavio je trener Ivica Kulešević.


Sportski direktor Alen Petrović je dodao: “Prijelazni rok traje čak do 19. listopada, a mi ćemo ovih dana imati sastanak s vlasnikom te predsjednikom Kluba i definirati sve što je potrebno oko proračuna, strategije, pa i mogućih transfera. Već sam izjavio za medije kako nam je prvenstvena želja dovesti nekoga tko bi značajnije participirao u broju golova jer smo dosad previše ovisili o Marićevom učinku, uz još par pojedinaca koji su ga uspjeli barem donekle pratiti.”

U prvom kolu nove sezone Bijelo-plavi će 14., 15. ili 16. kolovoza u Gradskom vrtu dočekati Slaven Belupo. Europsko iskušenje je pak na rasporedu 17. rujna kada se igra drugo pretkolo Europske lige, a ždrijeb za isto bit će održan 31. kolovoza. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter