Pejinu pripala čast suditi finale kupa

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Lokomotive, koja se igra u subotu 1. kolovoza bez prisustva gledatelja od 20:30 na stadionu Šubićevac u Šibeniku, sudit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

37-godišnjak je u aktualnoj sezoni delegiran kao glavni arbitar na 15 susreta HT Prve lige te jednoj utakmica kupa. U njima je ukupno pokazao 58 žutih i jedan crveni karton. Lokomotivi je sudio u četiri navrata u kojim je klub s Kajzerice upisao pobjede protiv Varaždina, Slaven Belupa i Inter-Zaprešića te remi s Varaždinom. Rijeci je također bio glavni sudac u četiri ovosezonske utakmice u kojima je upisala pobjede protiv Inter-Zaprešića i Slaven Belupa, neriješeno s Varaždinom te poraz od Dinama.

Pejinu će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Goran Perica (Šibenik) i Marko Matoc (Zaprešić), a u VAR sobi će biti Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo). Za delegata dvoboja određen je Stipe Doljanin iz Hrvaca dok će suce kontrolirati Božo Mamić iz Bjelovar, a ispred HNS-a za sigurnost će brinuti Vlado Dominić-

Rijeka će kao branitelj naslova u subotu pokušati doći do šestog Rabuzinova sunca, a još jednom je poražena u finalu. Lokomotiva se pak bori za svoj prvi tofej. U njihovom jedinom dosadašnjem finalu 2013. godine bolji je bio Hajduk.

Službene osobe za finale kupa:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter