PBZ predstavio nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Foto: PBZ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U Opatiji je u organizaciji Privredne banke Zagreb (PBZ) predstavljen nogometni kamp za djecu  (Italia Soccer Camp). Ovo sportsko događanje namijenjeno je djeci u dobi od 7 do 14 godina, a Privredna banka Zagreb kao članica Intesa Sanpaolo Grupe glavni je partner ovog projekta u Hrvatskoj koji podržava i Generali osiguranje. 

Nogometni kamp za djecu održat će se u Zagrebu od 1. do 5. srpnja za ukupno 150 djece te će u projekt biti uključena i djeca iz Dječjeg doma Zagreb. Polaznici kampa imat će mogućnost stjecati vrijedna znanja i vještine o nogometnim tehnikama i taktikama po poznatoj i provjerenoj metodi vrhunskih nogometaša.

Konferenciji za medije prisustvovao je i Roberto Baggio, talijanska nogometna legenda koji je govorio o programu nogometnog kampa. Također, na konferenciji su sudjelovali: Rosario Strano, Chief Operating Officer, Intesa Sanpaolo, Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, Jasna Ćurković  Kelava, ravnateljica Dječjeg doma Zagreb, Marco Schembri, predstavnik organizatora događanja SPORT GOALS LTD i Vittorio Petrone, menadžer Roberta Baggia.

Svojim dolaskom potporu manifestaciji su dali i izbornik te kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko DalićLuka Modrić.

 „Mi smo danas ovdje u Opatiji, zahvaljujući podršci Privredne banke Zagreb, i zato što čvrsto vjerujemo kako u vašoj zemlji leži veliki potencijal za svijet nogometa, a što ste i dokazali brojnim primjerima. Djeca koja će sudjelovati u ovom nogometnom kampu dobit će priliku trenirati po metodama vrhunskih nogometaša”, izjavio je Roberto Baggio.

„U Hrvatskoj je nogomet najpopularniji sport. Zato podržavamo ovaj nevjerojatan projekt, zahvaljujući kojem mladi mogu trenirati s iskusnim trenerima i igračima. Hrvatska je poznata po brojnim uspješnim sportašima i nadamo se da će netko od mladih nogometnih talenata jednoga dana uspješno predstavljati našu zemlju kao velika nogometna zvijezda kao što je to danas vrhunski Luka Modrić kojem posebno zahvaljujem što se odazvao našem pozivu biti ovdje s nama”, izjavio  je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Vidimo Italia Soccer Camp kao značajno ulaganje u djecu diljem Europe. Možda će upravo u tim kampovima biti otkriven veliki budući nogometni talent. Oduševljen sam i poštujem suradnju s vrhunskim sportašima koji su inspiracija i uzor mladim ljubiteljima nogometa. Jedan od njih nesumnjivo je i nogometna legenda Roberto Baggio, koji je ove godine svojim prisustvom odao posebnu počast održavanju ovogodišnjeg nogometnog kampa u Hrvatskoj“, rekao je Marco Schembri, predstavnik organizatora Sport Goals.

Dvoje odabranih sudionika hrvatskog nogometnog kampa koji će se održati u Zagrebu otputovat će u Italiju kako bi sudjelovali  na događanju Italia Soccer Camp DAY (prije lipnja 2020).

Događanje Italia Soccer Camp DAY sadržava: treniranje u sportskom centru Centro Tecnico Federale FIGC u Covercianu u Italiji,  posjet muzeju nogometa u Covercianu, pohađanje posebne didaktičke nogometne nastave i ulaznice za utakmice talijanske nogometne lige Serie A.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter