Panika u NSŽSD: Šupraha samovoljno kontaktirao Sabor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Skupština Nogometnog saveza Županije splitskomdash;dalmatinske nije donijela nikakvu odluku, a kamoli da su dogovorili slanje svojih uvrijeđenih tonova Saboru! Kako Nogometplus doznaje, na samoj skupštini dogovoreno je samo da je potrebno reagirati, ali je plan bio da središnjica napiše prijedlog reagiranja, te da se to mailom pošalje svim klubovima. Nakon toga su oni trebali dati svoje primjedbe do nedjelje. No, središnjica, kojom “zapovijeda” predsjednik Županijskog saveza Alojzije Šupraha, odlučila je samoinicijativno poslati dopise Saboru i javnosti bez da konzultira druge klubove.

Dio klubova iz Splitskomdash;dalmatinske županije stoga je danas izražavao nezadovoljstvo jer ih se stavilo kao potpisnike, iako nisu imali veze sa slanjem dopisa Saboru. Dapače, drže da je to klasično iskazivanje samovolje Alojzija Šuprahe, koji se osjetio uvrijeđenim mogućnošću da potencijalno ostane bez fotelje čelnika splitskomdash;dalmatinskog nogometa. Naime, zakonska rješenja koja bi se uskoro trebala naći pred saborom nikako nisu naklonjena mogućnosti da Šupraha, koji zapravo nije niti iz jednog nogometnog kluba, ostane na čelu ovog regionalnog saveza. Zanimljivo je za napomenuti, niti jedan od dva splitska prvoligaša uopće nije bio na ovoj skupštini.

O ovome su se oglasili i iz Našeg Hajduka, koji također smatraju kako je reakcija jednostavno samovolja jednog čovjeka:

mdash; Mi ostajemo kod svog, ljudima koji su nasilnici i alkoholičari nije mjesto u sportu te zbog toga i potičemo ove zakonske izmjene. Samim klubovima naš prijedlog ne znači ništa loše, dapače, sve ono što su imali do sada, imali bi i kad se usvoje naša rješenja”, kažu iz NH.

Damjan Raos Carić

PROČITAJTE:
>Nogometni savez Splitskomdash;dalmatinske županije uputio pismo saborskom Odboru za financije i klubu zastupnika SDPmdash;a
>Županijski nogometni savez ogorčen željom da se stvari u nogometu mijenjaju
>Navijači uspjeli! SDP, HNS, HDZmdash;ovci iz dijaspore, Slavko Linić i Jadranka Kosor danas podržali izmjene Zakona o sportu
>Saznajte kakav prijedlog izmjena Zakona o sportu dolazi u Sabor
>Renato Čupić pojašnjava kako bi se izmjenama Zakona o sportu birali predstavnici u HNSmdash;u


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter