Panathinaikos stiže na tradicionalnu Šalatu, Silvio Marić očekuje spektakl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo na svoju već tradicionalnu manifestaciju koja se početkom rujna svake godine održava na kultnoj zagrebačkoj Šalati dovodi najzvučnije ime do sada – slavni grčki klub Panathinaikos! „Jubilarna“ peta Šalata održat će se 8. i 9. rujna, a Dinamo će utakmicu protiv PAO-a odigrati u nedjelju, s početkom u 19 sati.

Panathinaikos Athlitikos Omilos je atensko sportsko društvo osnovano 1908. godine, koje pod svojim okriljem ima 24 sportova. Globalno su najpoznatiji nogometni i košarkaški klub Panathinaikos, a futsal je u PAO-vu obitelj ušao u kolovozu prošle godine, kada je atensko sportsko društvo preuzelo jedan od najboljih grčkih klubova, Athenu 90, i u premijernoj sezoni pod novim imenom osvojio drugo mjesto.

Poveznice između Dinama i Panathinaikosa su brojne, budući da su dresove oba kluba nosili mnogi igrači poput Velimira Zajeca, Gorana Vlaovića, Silvija Marića, Danijela Šarića, Dumitrua Mitua, Danijela Pranjića, Gordona Schildenfelda, Ante Rukavine te Dimitriosa Papadoluplosa.

Grafika: Futsal Dinamo

„Dinamo i PAO oduvijek su gajili prijateljske odnose i drago mi je da se dogovorila međusobna futsal utakmica na tradicionalnoj Šalati. Kao i prethodnih godina, očekujem spektakularnu atmosferu i pozivam sve navijače Dinama i Panathinaikosa da u nedjelju, 9. rujna, dođu na kultnu zagrebačku Šalatu“, rekao je Silvio Marić, bivša legenda Dinama i Panathinaikosa.

Također, navijačka grupa GNK Dinama Bad Blue Boys, koja u velikom broju pohodi utakmice Futsal Dinama, gaji dobre odnose s navijačkom grupom Panathinaikosa, Gate 13, koji također u velikom broju fanatično bodre sve klubove iz njihovog sportskog društva.

Spektakl na Šalati počinje dan ranije, u subotu, završnicom natjecanja Trofej Dinamo. Danas u zagrebačkim Dugavama počinje posljednji „kvalifikacijski“ turnir nakon kojeg ćemo znati osam najboljih momčadi iz seniorske, ženske i veteranske kategorije koje će 8. i 9. rujna igrati završnicu natjecanja na Šalati.

U subotu će se odigrati utakmice četvrtfinala i polufinala završnice Trofeja Dinamo, a u nedjelju tri utakmice finala i malonogometni, ali i navijački spektakl između Futsal Dinama i Panathinaikosa.

Ulaznice za Šalatu dostupne su svakim radnim danom od 10 do 20 sati u Ilici 37, a cijena iste iznosi 30 kuna.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email