Pajač sudi derbi Osijeka i Hajduka

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nedjeljni derbi Osijeka i Hajduka u sklopu šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige koji od 20 sati počinje u Gradskom vrtu pripao je Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline, a pomagat će mu Bojan Zobenica (Velika Gorica), Vedran Đurak (Stupno) i Goran Loparac (Sladojevci).

Dodatni suci će biti Ivan Župan (Bjelovar) i Goran Pečarić (Zagreb). Delegat će biti Ivan Vukojević (Zagreb) dok će suce kontrolirati Dragutin Poljak (Zagreb), a u ime saveza za sigurnost će brinuti Vlado Dominić.

Kolo će u subotu od 19 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Varaždin uz glavnog suca Ivana Vučkovića iz Zagreba, a dva sata kasnije u Zaprešiću počinje okršaj Intera i Lokomotive koji će suditi Mario Zebec iz Cestice.

Riječanin Ivan Bebek se vraća na prvoligaške terene nakon napada koji je doživio u Sinju poslije utakmice Hajduka i Lokomotive, a sudit će dvoboj Gorice i Istre 1961 koji se u nedjelju od 18 sati igra u Velikoj Gorici.

Ranije je za 18. prosinca zbog europskih obveza klubova odgođen derbi Dinama i Rijeke.

Službene osobe za 6. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter