Pajač i Jović propuštaju 27. kolo HT Prve lige

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igor Pajač i Fran Jović propuštaju 27. kolo HT Prve lige. Glavni i VAR sudac polufinalnog sraza Rijeke i Osijeka koji je zbog spornih odluka podigao puno prašine u sportskoj javnosti nisi delegirani za predstojeće kolo prvenstvene sezone.

Nastavak natjecanja će u petak od 20 na Poljudu otvoriti Hajduk i Inter-Zaprešić, a utakmicu će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Goran Perica (Šibenik) i Dario Kulušić (Šibenik). Za VAR će biti zaduženi Ivan Bebek (Rijeka) te Miro Grgić (Osijek) dok će suce kontrolirati Zlatko Šimčić (Koprivnica), a delegat susreta je Vicko Bućan (Mravince).

Subotnji program počinje od 18:55 kada u Koprivnici Slaven Belupo dočekuje Goricu u dvoboju koji je povjeren Marinu Vidulinu iz Kanfanara. Pomoćni suci će biti Robi Kezele i Luka Pajić iz Rijeke te Goran Pečarić iz Zagreba, a o video tehnologiji će brinuti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Tomislav Petrović (Valpovo). Kontrolor suđenja je Tomislav Šetka iz Đakova, a delegat utakmice je Ivan Vukojević iz Zagreba.

Istog dana od 21:05 na Stadionu Varteksa Varaždin dočekuje Dinamo. Utakmicu će suditi Ivan Župan iz Bjelovara kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Mario Pepur (Split) i Marko Cestarić (Sisak), a VAR i AVAR suci su Duje Strukan (Split) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Njih će kontrolirati Alojzije Šupraha (Zadara), a delegat dvoboja je Krešimir Glavina (Prelog).

Derbi della Učka je na rasporedu u subotu od 19:55 na Aldo Drosini, a sudit će ga Dario Bel iz Osijeka te pomoćnici Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Ivan Matić (Osijek). O video tehnologiji će brinuti Goran Gabrilo (Split) i Igor Krmar (Zagreb). Kontrolor suđenja je Draženko Kovačić iz Križevaca, a delegat utakmice Lino Roša iz Vodnjana.

Derbi kola će u nedjelju od 21:05 u Kranjčevićevoj igrati Lokomotiva i Osijek kojima će suditi Ivan Bebek iz Rijeke te Borut Križarić (Osijek), Vedran Đurak (Sisak) i Tino Krečak (Velika Gorica). VAR i AVAR suci su Mario Zebec (Cestica) i Tomislav Petrović (Valpovo). Arbitre će nadgledati Miroslav Vitković iz Velike Gorice, a delegat Ivan Jurina iz Zaboka.

Službene osobe za 27. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email