Otvoren natječaj za dizajn Hajdukove članske iskaznice za 2020. godinu

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kao što je ranije i najavljeno, danas je objavljen natječaj za grafičko rješenje članske iskaznice Hajduka za sljedeću godinu. Svi navijači pozvani su da sudjeluju s prijedlogom rješenja, a zadatak i cilj natječaja je da nova članska iskaznica pokaže neraskidivu vezu Hajduka i njegovih navijača te da se navijači sa svojim idejama uključe u izradu najvažnijeg „dokumenta“ za svakog navijača.

–   Od samog osnutka Hajduka pa do danas članska iskaznica je važno sredstvo identifikacije, materijalni dokaz pripadnosti i vjernosti klubu, a za većinu navijača ona ima iznimno značenje. Svake se godine nestrpljivo čeka objava nove članske i svake se godine iznova veselimo fotografijama članske koja zahvaljujući našim navijačima obiđe cijeli svijet. Upravo zato nam je želja da nova članska bude posebna, ne samo dizajnom, nego upravo time što će je izraditi navijači, rekla je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Natječaj traje do 9. lipnja, a sve ostale kriterije i detalje o dokumentaciji kao i cijeli natječaj možete pronaći ovdje:

>> Natječaj za grafičko rješenje članske iskaznice Hajduka za 2020. godinu

>> Ponudbeni formular – članska 2020

– Volonterski rad je temelj funkcioniranja Našeg Hajduka i zato smo ove godine odlučili pružiti priliku navijačima da pokažu svoja znanja i da sudjeluju u izradi članske, koja je simbol pripadnosti kluba. Nadamo se da će ideje zadovoljiti kriterije i da će finalno rješenje biti na ponos i čast pobjedniku, ali i svim navijačima Hajduka, kazao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Pristigle radove ocjenjivat će tročlani Ocjenjivački sud, a najbolji rad bit će proglašen nakon završetka natječaja na službenim stranicama Našeg Hajduka.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter