Originalnim video spotom startala akcija “Kupi travu za Varteks”

Screenshot: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

NK Varteks je nakon uspješno završene akcije “Za Varteksov dom” u kojoj je prikupljeno 55.550 kuna za izgradnju i opremanje sustava kontejnerskih svlačionica pokrenuo novi donatorski projekt koji nosi naziv “Kupi travu za Varteks”.

Cilj projekta je skupiti 250.000 kuna kojima bi se financirali građevinski radovi, odnosno podloga za postavljanje umjetne trave (iskop, drenaža, materijali i slično) na pomoćnom terenu u Hrašćici.

Donirati se može putem web stranice: http://kupitravu.nk-varteks.com/

Jedan metar kvadratni terena odgovara donaciji u iznosu od 150,00 kn. Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru (primjerice logo poduzeća). Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama kluba te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici. 

Povodom početka akcije nogometaši Varteksa su uz pomoć glumca i prijatelja kluba Jana Kerekeša snimili prigodan video spot kojim pozivaju na donacije:


Na koji način se može donirati je pojašnjeno i u sljedećem videu:Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email