Olimpija zbog rasističkog ispada ostala bez trenera

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na danas održanoj konferenciji za novinare predsjednik Olimpije Milan Mandarić je obavijestio javnost da je klub raskinuo ugovor s trenerom Markom Nikolićem zbog rasističkog ispada prema igraču Belssing Elekeu u utakmici sa Zavrčom. Zbog tog ispada Nikolić je od strane slovenskog Saveza kažnjen sa sedam utakmica zabrane vođenja ekipe.

>> Skandal i među Zmajčekima: Trener rasistički vrijeđao igrača
>> Žestoka kazna za rasizam, Ibraimi opet u kadru

Iako je prvotno imao potporu igrača i predsjednika kluba te je Olimpija i dalje vodeća momčad slovenske lige Nikolić je ipak dobio otkaz, a Mandarić je tu odluku obrazložio sljedećim riječima:

“Nitko nije veći od kluba. Marko Nikolić je odličan trener i čovjek, no morao sam donijeti ovu odluku, jer je napravio pogrešku. Imao sam sastanak sa 5-6 starijih igrača i objasnio im moju odluku. To je sada prošlost i sad se moramo okrenuti budućnosti. Igrači moraju biti fokusirani na posljednjih šest kola. Znam, da im nije bilo lako. Idemo dalje”

Pročitajte još:

>> Mariborčanin razveselio navijače Olimpije


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter