Olimpija: Informacija o Mamićevom preuzimanju kluba spada u kategoriju “fake news”

Foto: Olimpija Ljubljana
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je portal Sportnews jučer objavio vijest da bi Zdravko Mamić zajedno s talijanskim partnerima trebao preuzeti ljubljansku Olimpiju kojoj je trenutno većinski vlasnik Milan Mandarić priopćenjem su se oglasili iz slovenskog kluba.

Ovom prilikom su poručili:

Priča, koju je jučer objavio hrvatski portal sportnews.hr, o tome da NK Olimpiju preuzima Zdravko Mamić je običan “fake news” medijski produkt. Ključne tvrdnje napisane u tekstu, kojeg su preuzeli i neki slovenski i regionalni mediji, su neistinite i njihova namjera je obmanjivanje javnosti, te zbog toga ne zaslužuju ozbiljan komentar. Posve razumljivo je da su događanja u NK Olimpija zanimljiva za kreatore različitih “privlačnih medijskih priča”, no i takve bi trebale biti malo istinite, što objava na portalu sportnews.hr nije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter