Oj, Gospode na Nebesu, ne izloži baru stresu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sve nas je iznenadila nedavna najava samoinicijativnog odlaska našeg Velikog vođe iz najuspješnije tvrtke na ovim prostorima i šire, zbog čega je uneredništvo sw@mp bloga odustalo od objavljivanja vijesti na ovom koprumpiranom portalu i provodilo je cijele noći u molitvi s nadanjima da će možda Svevišnji moći (mada smo sumnjali da može) promijeniti čvrstu odluku našeg dragog Vođe i nagraditi nas, svoja grešna stvorenja, s još mnogo sezona lopoča.

Uistinu smo živjeli u povjesnoj sw@mp polusezoni nakon koje bi, Njegovim odlaskom, bili suočeni s kataklizmičkom situacijom po domaći nogomet! Pače, tih nepunih tjedan dana ugrožen je bio i sam sport u svojoj cjelini što bi, da je tako ostalo, imalo nesagledive posljedice na idiličnu zbilju društva uljuljanog kolačima i vrhunskim igrama; općim blagostanjem.

Stoga, pozivamo sve članove naše sw@mp zajednice da nam se pridruže i upute svoje zahvale Vođi što je, u svojoj veličini svjestan izglednih patnji svog puka, skromno, na svoju štetu, promjenio čvrstu odluku s nesagledivim posljedicama čak i za stabilnost regije i šire. To je najmanje što kao zahvalnost za bivstvo društva možemo napraviti, te je naša obveza prema generacijama koje dolaze. Upitna je bila opstojnost civilizacijskog poretka u Europi kao koljevci modernog društva, a našoj djeci bi ostavili samo obrise sjećanja na sportske uspjehe i vrijeme u kojem smo, dok je On bio netko i nešto, imali privilegiju živjeti. Ostale bi, na žalost generacija koje dolaze, zapisane samo Njegove riječi i djela…

Dragi Vođo, u svojoj malenkosti, šaljemo Vam najiskrenije želje da se nikada ne udaljite s puta kojim sigurno koračate!

Sw@mp uneredništvo koristi prigodu poslati Vam i slikovne pozdrave u zaglavlju ove objave.


KONAČNO: Pokrenuta inicijativa za spomenik Velikom vođi!

Nezaposlenici ovisnog Udruženja Građanskih Udruga Zobatora Izproračuna (UGUZI) izradili su bezidejno rješenje spomenika “Odlazak VELIKOG vođe” koji će sw@mp blog o tuđem trošku podići na odgovarajućoj lokaciji, nakon prenamjene GUPmdash;a od strane ljestvodršca.

Prvotna ideja bila je da se, kao zahvala Velikom vođi, minijaturne sklupture u dimenzijama 35x35x35 cm postave na centar, točku jedanaesterca i korner svakog nogometnog igrašta u državi (a i šire!) kako bi uvijek imali na pameti koliko bi odlaskom Velikog vođe, do kojeg nadamo se da nikad više neće doći, bili hendikepirani i osuđeni na propast.
Ideja je, iako pozdravljena te od samog Vođe i odobrena, odbijena jer je s malčice više instance zamoljeno da u svaki spomenik stavimo i brandiranu zlatnu kopačku, a što je ipak bilo preambiciozno realizirati. Nije se razmatrala inicijativa počasnog financijera da se usred spomenika stavi i mala fontanica.
Na kraju je demokratski, jednoglasno od strane Velikog vođe, odlučeno te novce, uz potrebe šuške za prenamjenu GUPmdash;a za veliki natkriveni spomenik, investirati i na još jedan virtualni kampić, te antičke novčiće. Inicijatori UGUZI bit će nagrađeni unapređenjem na mjesto koordinatora za snošaj s nečim već, a i šire.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email