Održana izborna skupština Nogometnog kluba Varteks

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak 10.5.2019. godine u prostorijama županijske vijećnice održana je izborna skupština Nogometnog kluba Varteks iz Varaždina. Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo NK Varteks, te je prihvaćen plan i program rada za naredno mandatno razdoblje od četiri godine.

Nakon uvoda i prihvaćenih izvještaja za proteklo razdoblje, članovi kluba prionuli su izboru novog predsjedništva, te izvršnog odbora kluba. Jednoglasnom odlukom na mjesto predsjednika kluba izabran je Siniša Fučkar dr.med. iz Varaždina, dok je funkciju podpredsjednika zauzeo Nikolaj Popović, a mjesto tajnika kluba Mladen Vuradin.

Izvršni odbor kluba u narednom razdoblju činit će Nikolaj Popović, Željko Kocijan, Mojca Jan, Fran Ježić, Domagoj Butigan, Jan Kerekeš, Aleksandar Marić, Rikardo Kahlina, Hrvoje Žigmund, Bojan Fošnar, Mirjana Mucko, Leon Kukec i Denis Vidaček.

Foto: NK Varteks

Kako je tijekom izlaganja programa rada za naredno razdoblje istaknuo novi predsjednik Siniša Fučkar, prioriteti kluba biti će ulaganje u infrastrukturu s posebnim naglaskom na razvoju škole nogometa, te daljnje povećanja članstva uz poticanje pozitivne navijačke kulture.

Kratkoročni ciljevi kluba su ulazak u 3.HNL Sjever, te borba za najviše pozicije već naredne sezone, dok će veliki udio obaveza činiti hitan postupak preuzimanja na upravljanje sportskog centra u Hraščici i njegovo uređenje, te izgradnja infrastrukture koja će omogućiti bolje trenažne uvjete za sve kategorije kluba, s naglaskom na školu nogometa. Posebno je istaknuta potreba za izgradnjom Varteksovog doma, gdje će se osigurati igranje prvenstvenih utakmica na domaćem terenu, na čemu će nova uprava kluba inzistirati u narednom razdoblju.

NK Varteks


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter