Održan ždrijeb šesnaestine finala Europske lige

Grafika: UEFA
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon osmine finla Lige prvaka u Nyonu je održan i ždrijeb šesnaestine finala Europske lige u kojem su sudjelovale 24 momčadi koje su osvojile jedno od prva dva mjesta u grupnoj fazi ovog natjecanja te osam klubova koji su grupnu fazu Lige prvaka završili na trećem mjestu.

Dvanaest osvajača skupina Europske lige i četiri najbolje trećeplasirane momčadi iz Lige prvaka su u ždrijebu bili postavljeni kao nositelji te će uzvratne utakmice igrati na domaćem terenu.

U ždrijebu se nisu mogli sastati klubovi koji dolaze iz iste države te koji su igrali u istoj skupini. Prve utakmice su na rasporedu u četvrtak, 20. veljače, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Šesnaestina finala Europske lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter