Održan sastanak vodstva Hajduka s Upravnim odborom Našeg Hajduka

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu je danas održan sastanak predsjednika Hajduka Marina Brbića i dopredsjednika Lukše Jakobušića s predstavnicima Upravnog odbora udruge Naš Hajduk.

Tom prilikom na facebook stranici Našeg Hajduka je objavljeno:

Danas u poslijepodnevnim satima na inicijativu HNK Hajduk Split održan je sastanak Upravnog odbora Našeg Hajduka s predsjednikom Marinom Brbićem i dopredsjednikom Lukšom Jakobušićem. Tema sastanka bila je suvlasnička uloga Našega Hajduka i model navijačkog kluba s posebnim naglaskom na ulogu Nadzornog odbora. Članovi Upravnog odbora su izrazili opravdano nezadovoljstvo ispadanjem protiv Gzire te naglasili važnost strukturiranog plana rada. Dodatno su pojasnili stavove koji su ranije javno komunicirani na Skupštini kluba te zahtjeve usmjerene prema većem stupnju transparentnosti na kojoj počiva model navijačkog kluba.

Pročitajte još:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter