Odbijena žalba Hajduka – protiv Istre 1961 bez gledatelja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Žalbena komisija Hrvatskog nogometnog saveza odbila je žalbu Hajduka na jednu utakmicu kazne bez prisustva gledatelja koju je izrekao disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer zbog izgreda na Jadranskom derbiju koji je u sklopu 30. kola odigran na Poljudu.

Zbog žalbe kazna nije mogla biti primijenjena na susrete s Inter-Zaprešićem i Slaven Belupom jer nije bila pravomoćna dok se na nju nije očitovala Žalbena komisija saveza koju uz predsjednika Mladena Genca (ZNS) čine i Željko Mlinarić (SI), Robert Gojević (OS), Ivan Vidak (IS), Damir Katić (ZNS) te tajnik Matija Puhak.

Kazna će se tako primijeniti na susret protiv Istre 1961, posljednji domaći susret Hajduka u aktualnoj sezoni, koji je u sklopu 35. kola na rasporedu u subotu 19. svibnja na Poljudu.

Bit će to ukupno peti susret koji će splitski klub ove sezone odigrati bez prisustva gledatelja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email