Objavljen popis mladih reprezentativaca za okršaje s Mađarima i San Marinom

Igor Bišćan
Foto: Luka Mladinić
Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometni savez danas je objavio popis nogometaša koji će zastupati nacionalnu U21 selekciju u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske i kvalifikacijskoj obvezi protiv San Marina.

Riječ je o prvom popisu koji je sastavljen pod mandatom donedavnog trenera Rijeke Igora Bišćana, koji je klupu ‘malih Vatrenih’ službeno preuzeo jučer.

Popis igrača koji su pozvani za sljedeće dvije utakmice mlade reprezentacije već je neko vrijeme ‘curio’ po službenim kanalima klubova igrača koji su dobili pozive, a razlog tome bio je taj što je popis u nedostatku izbornika sastavio Petar Krpan, glavni instruktor HNS-a. Sve to kako bi se zadovoljio rok u kojem popis mora biti dostavljen klubovima.

Popis svih igrača:


Prijateljski susret s Mađarima na rasporedu je 11. listopada u Mađarskoj, a susret drugog kola skupine 4 kvalifikacija za odlazak na U21 2021 EURO protiv San Marina igra se tri dana poslije, također u gostima.

Hrvatska U21 selekcija je u utakmici prvog kola, nakon preokreta gostiju, rezultatom 1-2 poražena od Škotske u Šibeniku.

Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter