Objava za medije: pitanja i dio odgovora na pitanja članova Hajduka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Iz Udruge Naš Hajduk poslali su danas medijima pitanja i dio odgovora sa sastanka održanog prošlu subotu s navijačima. Objavu za medije prenosimo u cjelosti:

U subotu 2. veljače s početkom u 11:30 održan je sastanak Nadzornog odbora i Uprave sa predstavnicima udruga navijača. Jedan od temeljnih ciljeva Udruge Naš Hajduk je jednakost svih članova pa smo se dogovorili s organizatorima da dodatnih 40mdash;ak navijača/članova Hajduka dođu na sastanak (zbog ograničenih kapaciteta nije se moglo više). Od članova koji nisu mogli doći prisustvovat prikupili smo pitanja te ih poslali Nadzornom odboru i Upravi tjedan dana prije sastanka.

Na žalost nismo dobili odgovore na njih, kao ni pojašnjenje zašto odgovore na svoja ne mogu dobiti i oni koji nemaju sreću biti na sastanku. Kako je ova pozitivna inicijativa transparentnosti i razgovara s navijačima tek u povojima, vjerujemo da će se do idućeg sastanka i ta mogućnost regulirati.

Na samom sastanku prisutni navijači postavljali su slična pitanja kao i oni koji nisu mogli doći, pa smo od njih složili odgovore na neka i dostavljamo ih članovima na uvid, uz to smo i ostavilineodgovorenapitanja mdash; možda će, s vremenom, na njih doći i odgovori.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na sastanku i postavljali pitanja, kao i Nadzornom odboru i Upravi na odgovorima koje su nam dali.

PITANJA I DIO ODGOVORA MOŽETE SKINUTI OVDJE…


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter