Objava za medije: pitanja i dio odgovora na pitanja članova Hajduka

Share on whatsapp
Share on telegram
Iz Udruge Naš Hajduk poslali su danas medijima pitanja i dio odgovora sa sastanka održanog prošlu subotu s navijačima. Objavu za medije prenosimo u cjelosti:

U subotu 2. veljače s početkom u 11:30 održan je sastanak Nadzornog odbora i Uprave sa predstavnicima udruga navijača. Jedan od temeljnih ciljeva Udruge Naš Hajduk je jednakost svih članova pa smo se dogovorili s organizatorima da dodatnih 40mdash;ak navijača/članova Hajduka dođu na sastanak (zbog ograničenih kapaciteta nije se moglo više). Od članova koji nisu mogli doći prisustvovat prikupili smo pitanja te ih poslali Nadzornom odboru i Upravi tjedan dana prije sastanka.

Na žalost nismo dobili odgovore na njih, kao ni pojašnjenje zašto odgovore na svoja ne mogu dobiti i oni koji nemaju sreću biti na sastanku. Kako je ova pozitivna inicijativa transparentnosti i razgovara s navijačima tek u povojima, vjerujemo da će se do idućeg sastanka i ta mogućnost regulirati.

Na samom sastanku prisutni navijači postavljali su slična pitanja kao i oni koji nisu mogli doći, pa smo od njih složili odgovore na neka i dostavljamo ih članovima na uvid, uz to smo i ostavilineodgovorenapitanja mdash; možda će, s vremenom, na njih doći i odgovori.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na sastanku i postavljali pitanja, kao i Nadzornom odboru i Upravi na odgovorima koje su nam dali.

PITANJA I DIO ODGOVORA MOŽETE SKINUTI OVDJE…

Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on whatsapp
Share on telegram