Novo Vrijeme povelo u seriji

Foto: Novo Vrijeme Apfel
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novo Vrijeme Apfel na domaćem terenu pobijedilo je Futsal Dinamo sa 7:1 i povelo s 1:0 u seriji. Dramatična serija protiv Uspinjače Gimke očito je utjecala na igrače iz Zagreba, koji od samoga početka nisu bili na razini.

Dinamo se čak i dobro držao do 11. minute kada je Vlado Andrijašević udarcem s 11. I tada se otvorilo, Lucao je zabio nakon sjajnog solo prodora, a u 14. je na 3:0 povisio Vedran Kazazić. Dinamo se vratio u igru pogotkom Kristiana Čekola, no Makarani do poluvremena povisuju na 4:1 preko Eduarda koji pogađa iz blizine nakon odbijanca.

Na poluvremenu Alen Jukić zamijenio je golmane, a Tomislav Hercigonja prvi put je kapitulirao u 27. pogotkom Kazazića nakon lijepe akcije domaćina, da bi u 32. Lucao je zabio svoj također drugi pogodak nakon greške Dinamove obrane. Modre je dokrajčio Ante Sokol pogotkom u 40. minuta.

Drugi polufinalni par igra sutra, Square dočekuje Vrgorac u Gospinom polju (16:30), a uzvratne utakmice igraju se idući petak i subotu.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter